Kövess minket

Aztaa

Őszi levelek 20 dollárért

Ez most nem vicc.

Megosztva

Autumn leafFotó: Getty / Istock

Eljött az ősz, sajnos. Előkerülnek a gumicsizmák, vastag kabátok, sapkák és a természet is megváltozik. A fák elkezdik hullajtani szebbnél-szebb színekben pompázó leveleiket. DE NEM MINDEN KONTINENSEN!

Mindenből pénzt lehet csinálni, ez tény, ráadásul a legegyszerűbb ötlettel lehet a legnagyobbat szakítani. Egy Angliában élő fiatalember úgy gondolta, létrehoz egy olyan startupot, amely őszi leveleket szállít olyan országokba, ahol nem élhetik át ezt a fenomenális élményt. Mindössze 20 dollárért bárki hozzájuthat 3 darab levélhez, amelyek sárga, piros, zöld vagy kevert színekben pompáznak.

Amikor megkérdezték az ötletgazdát, Kyle Waringot, hogy ez az egész vicc-e, majdnem megsértődött, és kikérte az egészet magának. Elmondta, hogy saját kezűleg szedi le a leveleket feleségével, akivel gyakran járják a természetet. Idén már több mint 50 rendelést kaptak, úgyhogy beindult a biznisz.

Kyle már tavaly is próbálkozott egy hasonló nagyszerű ötlettel, amikor havat küldtek Nagy-Britannia olyan részeire, ahol nem esett. Mi kérünk elnézést.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük