Kövess minket

Bulvár

Őszre tűzték ki Suge Knight gyilkossági ügyének tárgyalását

A végtelenségig csak nem húzódhat az ügy.

Megosztva

Forrás:

Nagyon régóta húzódik, de ősszel végre ítélet születhet Suge Knight gyilkossági ügyében, miután a bíróság szeptember 24-ére tűzte ki a tárgyalása időpontját – tudósít a New York Daily News. Az időpont kihirdetésekor a volt hip-hop mogul is jelen volt, bólogatott, mikor megkérdezték, hogy megfelel-e neki az őszi dátum. 

Suge tehát elhagyhatta a kórházat, ahova április elején szállították be, sürgős ellátást igénylő problémával. Testvére, Karen Anderson újságíróknak elárulta, hogy a Death Row Records volt fejének szemműtétje volt, Karen állítása szerint Suge bal szemén részleges vakság alakult ki. A családnak a szeptemberi tárgyalásra még keríteniük kell egy ügyvédet is, miután március végén a tizenötödik ügyvédet is elveszítették összeférhetetlenség miatt.

A volt hip-hop mogul kálváriája 2015 óta tart, azóta van börtönben két ember elgázolásáért a Straight Outta Compton című film forgatásán, az egyik áldozat életét vesztette. Suge ártatlannak vallja magát, és azt mondja, hogy önvédelemből gázolt.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés