Kövess minket

Aztaa

Öt hónapos kislányával a karján gyakorolta a viadalt egy torreádor Spanyolországban

Hatalmas vitát váltott ki Spanyolországban, hogy az egyik leghíresebb torreádor, Francisco Rivera Ordonez bevitte magával öt hónapos kislányát egy gyakorlóarénába, ahol a gyereket a karjában tartva küzdött meg egy fiatal bikával.

Megosztva

[instagram]BA7563NuC9P[/instagram]
A történteket megörökítő fotót a torreádor maga tette közzé a napokban Instagram-oldalán a rajongói számára azzal a szöveggel, hogy “Carmen debütál, ő az ötödik generáció a családban, aki megvív a bikával”.

Leírta, hogy nagyapja ugyanígy bevitte az arénába az édesapját, és közzétette azt a mintegy negyven évvel ezelőtti fényképet is, amelyen ő látható gyerekként szintén torreádor édesapja karjaiban viadal közben.

“A történelem ismétli magát. Éljen a legjobb örökség” – így kommentálta a képet Francisco Rivera Ordonez, aki az egyik legjelentősebb spanyol torreádordinasztiából származik.

A rajongók között azonban ezzel nem aratott osztatlan sikert, többen bírálták, amiért veszélynek teszi ki a gyereket. “Ha én lennék a feleséged, megölnélek” – írta az egyik hozzászóló. Mások felelőtlennek és ijesztőnek nevezték a tettét.

A vita túlnőtt a rajongói oldal keretein, a torreádor pedig több életveszélyes fenyegetés kapott. Az esetre ráadásul felfigyelt az andalúziai gyermekvédelem is, amely közölte, hogy kivizsgálja az ügyet.

A torreádor minderre úgy reagált, hogy a bikaviadal az élete, ezzel tölti az év 365 napját, és kislánya sosem volt még nagyobb biztonságban. Arra kért mindenkit, hogy tisztelje a hagyományokat.

(MTI)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.