Kövess minket

Stílus

Öt új színállásban érkeznek Tyler, The Creator GOLF le FLEUR* cipői

Jön a ”Mono” kollekció.

Megosztva

Forrás: Hypebeast / NIKE

Nagy éve van a Converse-nek: a tornacipőiről híres, több mint száz éves brand hihetetlenül izgalmas közreműködésekkel jött ki az eddigi és a múlt év során is. Legyen szó divattervezőkkel, vagy zenészekkel történő kollabról, a cég egyik alkalommal sem tudott hibázni, elég, ha J.W. Anderson csillámos, és Vince Staples narancsos, Big Fish Theory-s Chuck Taylor lépőire, vagy Yung Lean neonos One Starjaira gondolunk. Emellett forgattak a Brockhamptonnel, és társultak az Off-White tervezőgárdájával is, plusz A$AP Nasttel a kordbársonyt és a ’70-es éveket is igazán trendivé varázsolták.  

Forrás: Hypebeast / NIKE

Forrás: Hypebeast / NIKE

Mindezek ellenére talán a legnagyobbat mégis Tyler, The Creator a BP Shopon keresztül itthon is forgalomba hozott cipői robbantak. Az egyszerű, de nagyszerű, meglehetősen baráti áron kikerülő, percek alatt elkelt surranók mindenhol felbukkantak, Tyler ezzel a megjelenéssel pedig újra megcsillogtathatta dizájneri képességeit, ugyan már nem a Vans csapatánál. Tehetségét korábban is bizonyította az Odd Future-éra idején pörgő cicás-fánkos gönceivel, és Golf Wang / Flog Gnaw számos szezonális kollekciója során. Aztán jött a sima, és a bolyhos textíliával is kísérletező GOLF le FLEUR* x Converse, avagy a rikító, és paszteles lábbelik, amiket az emberek éppúgy imádtak, mint a még szebb, egy csillagos csukákat. 

GOLF le FLEUR* / thursday / april 26th / converse.com – golfwang.com only

107.9k Likes, 947 Comments – GOLF WANG (@golfwang) on Instagram: „GOLF le FLEUR* / thursday / april 26th / converse.com – golfwang.com only”

GOLF le FLEUR* / april 26th / converse.com – golfwang.com only

68.8k Likes, 372 Comments – GOLF WANG (@golfwang) on Instagram: „GOLF le FLEUR* / april 26th / converse.com – golfwang.com only”


A dropok után alig telt el úgy hét, hogy ne bukkant volna fel a neten egy újabb színállással csábító Golf sneaker: Egy kis ízelítő Tylertől Instán, egy apró sneak peek az OKRA klipjében, és a találgatások már meg is indultak a friss relase lehetséges dátumáról. Erre aztán újonnan fény is derült: holnapután, vagyis 26-ától lehet behúzni őket kizárólag a Converse és a Golf Wang oldalairól. A friss kollekció darabjai két árnyalat helyett most monokrómok, azaz egyszínűek -innen is jön a kollab ”Mono” elnevezése- de legalább annyira ütősen mutatnak, mint elődjeik. Jelenleg a sötétebb tónusokra fektették a hangsúlyt: kézhez kapunk feketét, ”limoges” kéket, ”rhubarb”, azaz rebararapirosat, zöldet, de kakukktojásként akad itt egy, eddig ismeretlen fehér is. A mutatós, pókember jelmez inspirálta darabok sajnos még nem bukkantak fel, de talán majd legközelebb, a lilás verzióval együtt.  

Forrás: Hypebeast / NIKE

Forrás: Hypebeast / NIKE

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés