Kövess minket

Hiphop

Outlawz rapper, Napoleon szerint 2Pac nem akarná, hogy Keffe D-t lecsukják

Megosztva

2Pac sosem került ki igazán a közbeszédből, de mostanában extrán felpörgött a róla szóló diskurzus, miután letartóztatták állítólagos gyilkosát, Keefe D-t. A támogatás azt gondolhatnánk, hogy univerzális lenne egy ilyen helyzetben, de Suge Knight máris bejelentette, hogy nem fog tanúskodni az ügyben, most pedig az Outlawz korábbi tagja, Napoleon nyilatkozta le, hogy szerinte Keefe D letartóztatása nem tenné Shakurt boldog emberré.

A végső ítélet az ítélet napján lesz” – mondta a The Art of Dialogue-nak kedden (október 3-án) rap zenét az iszlámra váltó Napoleon. „Szóval sosem fűztem túl sok reményt ahhoz, hogy ki kerül börtönbe. Mert ha Pac élne – ha Pac maga túlélte volna a lövöldözést -, nem akarná, hogy Keefe D börtönbe kerüljön. Más emberek, lehet, hogy nem értenék meg. De ahogy én ismerem Pacot, nem keverné bele a törvényt. Mert Pac megérti, hogy amit ő csinált, az utcai dolog volt. Még akkor is, amikor Pac haldoklott. Pac még mindig azt mondta: ‘Nem beszélek'”.

Davist szeptember 29-én reggel vették rendőrségi őrizetbe, ez az első letartóztatás a 27 éve megoldatlanul álló ‘Pac-gyilkosság ügyében folytatott nyomozás során.

(HipHopDX)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés