Kövess minket

Kult

Óvodás szinten magyarázta a TV2 a nézőinek, hogy adják át a helyüket a kismamáknak a tömegközlekedésen

Hát ma mik meg nem történnek.

Megosztva

A Youtube „Social Experiment” érát megelőzően iszonyatosan terjedt a magyar tévékben az úgynevezett „rejtett kamerás felvételek” formátum, mellyel jobb esetben korrupciót vagy csalásokat lepleztek le, rosszabb esetben pedig beküldtek egy 17 éves gyereket a Media Marktba, hogy próbálja megvenni a GTA egyik részét, hogy utána felháborodva lehessen toporzékolni: Micsoda botrány meg se nézték a személyijét! 

Az utóbbi kategóriából sikerült nemrég gurítania egy nagyot a TV2-nek, mikor egy kismamával tesztelték, átadják-e a bűnös városban a helyüket az emberek, ha egy nagy hasat látnak maguk előtt.

A válasz: igen, át. Illetve nem mindig, de egy részük, vagy hát inkább a nők, na jó a férfiak is csak őket noszogatni kell. A hangsúlyosan nem reprezentatív felmérésben kemény 2 db esetet mutatnak, az egyik a metrón, a másik a villamoson játszódik és mindkét esetben csak ülnek a férfiak, annak ellenére, hogy látják, a nő terhes. Ez alapján persze azonnal fel is háborodhatnánk, de szó szerint 3 másodperccel az eset után a kismama megkérdezi az egyik fiút: „Elnézést, leülhetnék?” A reakció sokkoló lehet sokak számára, akik nem ismerik a bűnös Budapest működését: „Igen le, tessék.„.

[gif]https://media.giphy.com/media/MTGCHXzeiMcMg/giphy.gif[/gif]
A leendő anyuka ezután kifejti, hogy az esetek nagy többségében az emberek nem tudatosan Hitler reinkarnációi, csak mivel vagy olvasnak, vagy a telefonjukat nézik, ezért nem veszik őt észre. Ohhhh a modern világ horrorja! Szerencsére van remény, elég leköltözni falura, hisz a riportban elhangzik, hogy a nagyvárosok rideggé tesznek embertársaink felé, vidéken bezzeg nem így mennek a dolgok. A végén pedig megkapjuk évzárói beszéd színvonalú útravalót, hogy az udvariasság nagy erény, szóval gyakoroljuk sűrűbben. 

A vicces az egészben, hogy a kismama maga nem látja annyira vérlázítónak a helyzetet. Végig tök kedvesen nyilatkozik, elmondja például, hogy a nők igazából át szokták adni a helyüket, sőt még a férfiakat is védi, hisz állítása szerint a legtöbben láthatóan cikinek élik meg, hogy nem álltak fel. Na talán akkor mégis van remény az emberiség számára?

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés