Kövess minket

Események

Ozone Mama + VL45 @ Győr, Rómer Ház

Igazi rock-mulatság várható!

Megosztva

A hazai vintage rock éllovasa, a külföldi elismeréseket egyre halmozó Ozone Mama újra Győrbe látogat, hogy a Rómer értő közönségét hajrázára és önfeledt táncra perdítse! Vendégük ezúttal a győri kötődéssel bíró rock/metál brigád, a VL45 lesz!


Időpont: 2016. február 6.
Helyszín: Rómer Ház (9021 Győr, Teleki László utca 21.)
Kapunyitás: 21:00
Koncertkezdés: 22:00
Jegyár: 1000.- Ft

A FB eseményt itt találod!

Ozone Mama

Az Ozone Mama dinamikus és könnyen befogadható rockzenét játszik. Remek dalaik modern felfogásban adják vissza a késő hatvanas, kora hetvenes évek zenei- és érzésvilágát. Zenéjük egyedi, energikus, hazai és nemzetközi elismerést egyaránt kivívó, színpadi produkciójuk pedig az átlagból kiemelkedően látványos. „Hangos”, valamint akusztikus műsorukkal egyaránt tökéletesen illeszkednek a fesztiválok, klubok és rendezvények line-up-jába.

Debütáló lemezükkel (The Starship Has Landed) 2012-ben Fonogram-díjat nyertek. ‘I Really Care’ című daluk megjelent az egyik legtekintélyesebb nemzetközi szakmai lap, a Classic Rock Magazine CD mellékletén.
Második anyaguk Freedom EP címmel 2013. tavaszán látott napvilágot. A korongot indító ‘Go’ az MR2-Petőfi Rádió rotációjába került, az amerikai WMMT és ClassX, valamint a kanadai CFRE rádiók pedig az említett ‘Go’-n kívül a ‘The Juggernaut’-ot is folyamatosan játsszák.
Legutóbbi nagylemezük Sonic Glory címen 2015. szeptemberében jelent meg.

A 2013-as Hard Rock Rising világméretű zenei vetélkedőn hazánk legjobbjaiként a nemzetközi mezőnyben is rendkívül népszerűek voltak.

A csapat új nagylemezét ősszel és télen, hazai turnéállomásokon mutatja be a közönségnek, tavasszal pedig – az idei dán és osztrák bulik után – további európai klubokban és fesztiválokon is bemutatkozik, illetve eleget tesz amerikai meghívásoknak is.
http://www.ozonemama.com/

VL45

Pofátlanul dallamos, parasztosan döngölő barbecue metal. És hogy mi is az a barbecue metal?
A dalaink úgy születnek akár egy ízletes füstölt borda! A legjobb alapanyaggal dolgozunk, mely remek fűszerekben pácolódik, lassú tűzön, hosszan füstölve, időnként kenegetve nyeri el végleges formáját. Ha kibírod míg végül elkészül, fogyasztásakor olyan élményt okoz, amit sokáig nem felejtesz el. Ezt a csontot nem akarod majd kiköpni!
http://vl45.hu/

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés