Kövess minket

Hiphop

P.Diddy még mindig a csúcson

Több éve nem zenélt, mégis tarol.

Megosztva

P DiddyFotó: Getty / Europress

Idejét se tudjuk már, mikor hallottunk egy jó kis P.Diddy számot, talán kicsit meg is rekedtünk az I will missing you-nál, de P.Diddy így sem szorul segélyre. A Forbes magazin nem csak a világ leggazdagabb embereit gyűjti össze minden évben, hanem a világ leggazdagabb rappereit is. Ezen a listán pedig az előbb említett P.Diddy az első, aki 60 millió dollárt keresett, de nem az énekléssel. Ezt többek között a Revolt Tv, a Ciros vodka, a Sean John ruhamárka és a különleges vízmárka, az AQUAhydrate bevételeiből gyűjtötte össze.

Diddy-t szorosan követi vetélytársa, Jay-Z, aki mindössze csak 4 millió dollárral maradt le tőle. Ő azért koncertezgetett feleségével, Beyoncéval, de neki is van például egy luxus pezsgőmárkája, ami javában hozzásegített az összeg növeléséhez. Meglepő, de Dr. Dre, aki tavaly még 620 millió dollárt keresett, idén csak 33 millióval szerénykedhet a 4. helyen. 2014-ben rekordot is döntött, ugyanis soha nem keresett előadó még ennyit, mint ő. Erre természetesen rájátszik az, hogy a Beats by Dre fülhallgatók igencsak kelendőek voltak.

A harmadik Drake lett 39 és fél millió dollárral míg az ötödik Pharell, aki 32 milliót gyűjtött össze az év során. Meglepő, de a visszatérő Eminem követi őt a hatodik helyen, mindössze 1 millióval szerényebb vagyonnal.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés