Kövess minket

Aztaa

Padlón forgatták a húst, cipőtalpukba törölték a sajtot egy budapesti meki dolgozói

Megosztva

Undorító videó terjedt el a Reddit „Hungary” aloldalán „I love meki” címmel. A mobilos felvételen látszólag egy McDonald’s hátsó konyhája látható, ahol az egyik ott dolgozó épp rakja össze a hamburgert. A videó egy pontján a férfi végighúzza a cipőtalpán a lapkasajtot, majd ráhelyezi a burgerre. „Extra sajtos” – nevetgél közben a videózó férfi. A felvétel második részén az látható, hogy a vélhetően szintén a rendeléshez tartozó húst a konyha padlóján forgatják. „És akkor nézzük a húst” – poénkodik tovább a videó készítője.

A videóhoz az alábbi szöveget írták: „Így kérjetek éjjel uborka meg hagymanélküli szarokat, remélve, hogy friss lesz” – ebből tehát az jön le, hogy valaki nem kért uborkát és hagymát egy esti rendelése során a hamburgerébe, és ez volt a „bosszú”, de arra egyelőre nincs bizonyíték, hogy a koszos hamburgert valóban kiadták-e a vevőnek.

A 444 információ szerint az eset a 9. kerületben lévő Üllői úti McDonald’s-ban történt. A gyorsétterem az oldal kérdésére elmondta, vizsgálatot indítottak az ügyben.

„Az említett videóról bejelentésen keresztül szereztünk tudomást. A belső vizsgálatot ezt követően haladéktalanul megkezdtük, ez jelenleg folyamatban van. Szeretnénk leszögezni, hogy a videón látható magatartás a hálózatunkban példátlan és teljes mértékben elfogadhatatlan (…) Amennyiben a videó valódisága igazolást nyer, a vizsgálat eredményének megfelelően az érintett munkavállalókkal szemben a szükséges munkajogi lépéseket meg fogjuk tenni.” – mondta a McDonald’s helyi szóvivője.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés