Kövess minket

Stílus

Paleo szex? Élvezd klasszikus módon!

A paleolit étrend feltehetőleg már senki számára sem idegen, főleg azok a hölgyek találkoztak vele, akik karcsúságra törekednek. A paleo mostanra nemcsak diétát jelent, hanem egyéb újdonságokat is tartogat. Lássuk, a legjobb őskori szexpraktikákat, amelyek a modern hálószobába is beleillenek.

Megosztva

 loveinbedresizeFotó: Getty Image / Istock /  Europress

Az illatok csábereje

Már az első társadalmak felfedezték és kihasználták az illatok csáberejét a szexuális aktus során. Érthető, hogy igyekeztek megőrizni saját szagukat. A régi kultúrát követve célszerű elkerülni a parfümös szappanok és tusfürdők használatát, melynek eredményeként a test megőrzi természetes illatát. Továbbá a bőr is mentes marad a kémiai anyagok káros hatóanyagaitól. Lehet, hogy eltart majd egy kisebb ideig, míg a partnerek felismerik egymás illatát, de megéri figyelni az apróságokra. Ha egy kicsit is odafigyelsz a másikra, akkor feltűnik majd, hogy olyan illatos esszenciát termel a szervezete, amely izgalmat vált ki. Élvezzétek úgy a szexet, hogy a hálószobában vágni lehessen a ferromon-felhőt.

Az Amazon-pozíciója

Határozottan nem a mitikus hősnőről van szó, de nagyon hasonlít a modern dominára. Valamikor régen a nők mint amazonok igazi harcosok voltak. Egyáltalán nem volt probléma olyan nőt találni, aki ne elégítette volna ki bármelyik férfit. Az ellenkező nem igencsak kedvelte a hölgyek egzotikumát, égett bennük a vágy, hogy egy amazon karjaiba vethessék magukat. Felizgatta őket, már csak annak is a gondolata, hogy egy lovas nő elkapja fejüket és heves csókkal koronázza meg a pillanatot. Ebből van mit tanulni, a férfiak szeretik azokat a nőket, akik tudják, hogy mit akarnak, főleg az ágyban.

Vissza a természethez!

Kezd kevés lenni az ágy, unjátok mindig ugyanazokat a pozitúrákat? Akkor éppen itt az idő, hogy váltsatok! A vadabb és az élettelibb szex a férfi testben sokkal több adrenalint szabadít fel, mint egy átlagos összebújás. Az őskorban a nők tárt karokkal várták a vadászatról hazatérő hímet, nemcsak a zsákmány miatt, hanem azért, mert az izgalmak után túltengett a férfiak testében az adrenalin, mely az aktus során is megmutatkozott. A szex gyakran olyan sokáig tartott, hogy a hím sokszor elfelejtett aludni is. A hormonok annyira felpörgették őket, hogy intenzívebbé vált a fizikai aktivitásuk is.

Teljesítmény a sportban, erőnléti tréning, túrázás – mind-mind növeli a szexuális étvágyat, de talán a legfontosabb a győzelem érzete. Kis dolognak számít nyerni egy társasjátékban, de a férfiak esetében akár az is megnövelheti a szexuális teljesítményt. Egy olyan őskori sémáról beszélünk, amely a hímek DNS-ébe van kódolva, és ha ügyes egy nő, akkor leleményes ki is tudja használni.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés