Kövess minket

Bulvár

Pamela Anderson sírva búcsúztatta Hugh Hefnert

Haláláig jóban voltak.

Megosztva

Forrás:

Nem egy ember köszönheti Hugh Hefnernek a karrierjét, de Pamela Anderson talán mind közül kiemelkedik, mint a ’90-es évek egyik szexszimbóluma. A modell a Playboy 1989 októberi számának címlapján tűnt fel elsőként, majd ’90 februárjában a hónap nyuszijának választották. Pam hirtelen jött népszerűsége sorozat és filmszerepekhez juttatta őt, Heffel pedig haláláig jó viszonyt ápolt. 

A Playboy alapítót sírva búcsúztatta Pamela: „Miattad vagyok az, aki. Megannyi fontos dolgot tanítottál nekem szabadságról, és tiszteletről. A családomon kívül, te voltál a legfontosabb ember az életemben, mert egy új életet adományoztál nekem” – mondta a lenti videó hosszabb változatában. Anderson szerepelt amúgy a legtöbbször a Playboy hasábjain, többek között az utolsó „meztelen” nyuszis magazinban is ő vetkőzött.

Állítása szerint rendszeresen találkoztak, de mikor utoljára nála járt, már nem akarta Hef fogadni, mert annyira rossz állapotban volt, hogy nem szerette volna, ha így látja Pam. A modell végül megköszönte Hef-nek, hogy jobbá, szabadabbá, és szexibbé tette a világot. 

[vembed youtube=”Yl_a2uqj3CU” ](TMZ)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés