Kövess minket

Stílus

Pamela Anderson vegán kollekciója

Már unja az UGG csizmáit.

Megosztva

pammies

Pamela Anderson, aki 20 éve vegán, és több éve elkötelezett PETA szimpatizáns, nagy álmát váltotta valóra. Megalkotta saját vegán csizma kollekcióját, amit maga után Pammies-nek nevezett el. A kebelcsoda eddig nagy UGG rajongó volt, ám nemrégiben rájött arra, hogy neki mégis csak egy saját márka kell.

Meg is alkotta a teljesen újrahasznosított, minden káros anyagtól mentes Pammies-t. Bevallása szerint azért mondott le az UGG csizmáról, ugyanis időközben kiderült, hogy ők is állatkísérleteket végeznek a tökéletes kényelem és puhaság érdekében. „Azt hittem, hogy az állatok jól érzik magukat a laboratóriumban és nem esik bántódásuk. Tévedtem.” – nyilatkozta.

A lábbelik 3 fantázianevet viselnek, amelyek a következők: Cove Classic, Zuma és Malibu. Mindegyik kapható lesz majd fehérben, barnában, és világosszürkében és Anderson szerint bármilyen eseményre vagy bármilyen helyszínre alkalmas viselet lesz. A színésznő egy francia tervezővel, bizonyos Amélie Picharddal állt össze, és a terveik között szerepel, hogy táskákkal és különböző kiegészítőkkel is gazdagítsák a kollekciót.

A csizmákat októbertől már meg lehet rendelni a pammieslife.com-ról, novemberben pedig több boltban is debütál majd. Az áruk nem lesz valami pénztárcabarát, a legolcsóbb 450 dollárba kerül majd, a legdrágábbért pedig 950 dollárt is elkérhetnek majd az üzletekben.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés