Kövess minket

Stílus

PANEL™ néven indított ruhamárkát Saiid, de a rajongók inkább új zenéket akarnak

Megosztva

Az AKPH lehet, hogy zenei megjelenések számában enyhén szólva is visszafogott volt, de ugyanez már nem mondható el a merch dropokról. Elég egy apró pillantást vetni a hivatalos online boltra, ahol a sapkáktól a papucsokon át a kapucnis pulcsiig szinte minden megtalálható, még egy AKPH logós Airpods tok is. Saiid emellett több másik márkát is árul a weboldalán, van itt BuffaLOVE, NaiVuitton, és OnBLACK™ is, nem kis divatbeli áthalásokkal. Ezek mellé érkezett előző héten egy új brand, mely a PANEL™ nevet kapta.

Saiid a Akkezdet Phiai Facebook oldalán leplezte le a márkát és annak első kollekcióját, mely a híres Coco Chanel logóra, mondjuk úgy, reflektál, bilincsekkel újragondolva a CC-ket. A pólókra pulcsikra azt is felírták, hogy „Coco Panel”, hogy még egyértelműbb legyen az utalás, de van itt PANEL-es jóganadrág, cipő, és telefontok is.

Útjára indítottuk a PANEL™ brandet, csekkoljátok le az első kollekciót, ami folyamatosan bővül!

Posted by A.K.K.E.Z.D.E.T.P.H.I.A.I. on Wednesday, June 7, 2023

Az első reakciók nem voltak túl pozitívak, és itt most nem csak a sok nevetős és sírós reactra gondolunk, de a kommentekre is.

Új zenének szerintem sokunk jobban örülne…” – írta valaki, és ezt a véleményt sokan osztották, hisz több ilyen megszólalás volt, egyesek egyenesen gagyinak nevezve a kollekciót.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés