Kövess minket

Bulvár

Pánikrohamot kapott Lil Xan a karanténban, kórházba kellett szállítani

Az anyja szerint hallucinálni kezdett.

Megosztva

Forrás:

Lil Xan nem viseli jól a bezártságot, a rappert pánikroham miatt kellett kórházba szállítani a héten.

Xan, mint a világ nagy része, otthoni karanténban próbálja átvészelni a koronavírus-járványt, és ezt ironikus módon pont a Kalifornia államon belül lévő Corona (!) városban található házában teszi, ahol édesanyja is vele van. És még milyen jó, hogy vele van, hisz pont ő hívta ki a mentőket, miután Xan furán kezdett viselkedni. Az anyuka szerint a 23 éves rapper hallucinálni kezdett, ami nagyon megrémítette, ezért hívott segítségét. Azt nem tudni, hogy miket látott Xan, mivel nem tud visszaemlékezni az eseményekre, de reméljük nem 2Pac szelleme, vagy egy életnagyságú csípős Cheetos csipsz jelent meg előtte.

A zenészt kórházba szállították, ahol megállapították, hogy pánikrohama volt, amit vélhetően bezártság hozott ki belőle. Xanről ismert, hogy mentális betegségekkel, és drogfüggőségekkel is küzd. Már korábban is kért segítséget mind a függősége, mind pedig a szorongásos epizódjai miatt, de állítólag ez volt eddig a legdurvább esete.

Xant állítása szerint az is megviseli, hogy nem tud rendesen zenéket készíteni, az új albumát pont a koronavírus miatt kellett kitolni későbbi időpontra. Hogy kicsit rendbetegye a lelkét, Insta Story-ban azt ígérte mostantól minden nap Insta Live-ban jelentkezik be a rajongóinak.

[instagram]B_Gb1eaHTWz[/instagram](HNHH)
Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük