Kövess minket

Aztaa

Pankrátorként folytatná Conor McGregor?

Erre utalt egy posztjában.

Megosztva

Forrás:

Vasárnap este tartották a pankráció világának Super Bowl-ját, a Wrestlemania-t, amit ezúttal Becky Lynch nyert, legyőzve a bajnok Ronda Rousey-t, és Charlotte Flair-t. A női csatát Conor McGregor is nézte, és egyértelműen Becky-nek szurkolt, hisz mindkettőjüknek ír vér csörgedezik az ereikben.

[twitter]https://twitter.com/WrestleMania/status/1115108103890952200[/twitter]
Az összecsapás után Conor Twitteren gratulált a győztesnek, de a másik két női pankrátort is csak dícsérni tudta, nem mellékesen pedig úgy tűnik belengedte, hogy nincs kizárva, hogy egyszer ő is a WWE kötelékében harcoljon.

„Gratulálok az ír Becky Lynch-nek, mint a WWE bajnokának! Wow, mekkora meccset hoztak össze a lányok! Ronda Rousey nem semmi, amit lenyom a ringben, ugyanúgy Charlotte Flair! Stephanie McMahon igazad volt, tényleg nem tudnám azt csinálni, amit ezek a sportolók. Vagy talán mégis…” – zárta sejtelmesen a posztját.

[twitter]https://twitter.com/TheNotoriousMMA/status/1115202914954489856[/twitter]
A tweetben megszólított Stephanie McMahon amúgy pont a Wrestlemania előtt beszélt arról, hogy szívesen leszerződtetnék Conor McGregort, mivel van egy eladható stílusa és attitűdje. 

[vembed youtube=”qCTAakDGOWE” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés