Kövess minket

Aztaa

Parkolót építene a Budapest Park helyére a Ferencvárosi Önkormányzat

Ha szórakozóhelyeket kell lerombolni, rögtön összefognak a politikusok.

Megosztva

Forrás: Facebook / Budapest Park

Szórakozóhely helyett parkolót szeretne látni a Ferencvárosi Önkormányzat egyik szocialista képviselője a Budapest Park helyén, az ötletet a helyi polgármester, Dr. Bácskai János is támogatja –írja az Index.

A Budapest Park a Zöld Pardon bezárása után nyílt meg 2012-ben a 9. kerületi Soroksári úton. Pál Tibor szocialista önkormányzati képviselő azóta több beadványt is intézett annak érdekében, hogy a nagyobb magyar zenekarokat és külföldi előadókat felvonultató Park helyére egy parkolót építsenek. A terület nem kerületi, hanem fővárosi tulajdonban van, de a helyi Fideszes polgármester anno egyetértett a javaslattal, állítása szerint a parkolási övezet kialakítását mindenképp el kell érni, „még ha ez a fiatalság rovására is lenne”.

A fővárosi önkormányzat visszadobta az eddig próbálkozásaikat, mivel a 2024-es budapesti olimpiai tervben villamosmegállókat álmodtak meg a helyre. Budapesti olimpia viszont nem lesz, így aztán most ismét megpróbálkozott Pál Tibor a parkoló ötletével. Ha a főváros támogatja a bezárást, akkor Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyétől búcsúzhatunk.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés