Kövess minket

Események

Parov Stelar a Budapest Park vendége lesz

A Budapest Park Nagyszínpadán szeptember 18-án élőben lép fel Parov Stelar, a jegyek pedig vészesen fogynak.

Megosztva

parov

“Az élethez hasonlóan a zenének is folyamatosan előre kell tekintenie és fejődnie kell. De a zenében, csak úgy, mint az életben, mindig teret kell engedni az emlékezésnek, hogy fel tudjuk idézni a régi idők szépségeit” – fogalmazta meg művészetének lényegét a Marcus Füreder irányításával működő Parov Stelar pár évvel ezelőtt, Shine című albumának megjelenésekor.

[vembed youtube=”5ueJ4-lTa1s” ]

Kik ők?

Marcus Füreder, ismertebb nevén Parov Stelar nevéhez köthető a Parov Stelar Band. Az osztrák zenész zenekarával, és mint DJ a világ számtalan pontján fellépett már. Az electro swing feltalálóiról mindenki tudja, hogy a fesztiválok legbulizósabb bandái közé tartoznak. A hagyomány és a fejlődés gondolatát egyesítve a jazz kultúra világból merített inspirációk és a legmodernebb elektronikus hangminták keresztezéséből állítják elő lendületes zenei darabjaikat, melyek könnyed szépsége a legihletettebb avantgárd művészeti megfejtések erejével hat közönségére. A különbség a műtőasztalon véletlenszerűen előállított avantgárd anyagok és a Parov Stelar által kínált hangulatok között a tudatos zenei építkezésben rejlik, amely Marcus Fürederék produkcióját a modern osztrák könnyűzenei iskola legjobbjai közé emeli.

Marcus Füreder az önálló sikerei után döntött úgy, hogy kibővítve a színpadi szerepléseit egy bandát hoz létre. Nagyon népszerűek lettek és koncertjegyeik rendszeresen el is fogynak, ezért ne habozz, szerezd be gyorsan!

Esemény:https://www.facebook.com/events/509603365853659/

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés