Kövess minket

Bulvár

Pattanásig feszült a hangulat 6ix9ine és Gervonta Davis bokszoló között egy miami klubban

69 készen állt a bunyóra.

Megosztva

Forrás:

Zaklatott hangulatban telt Tekashi 6ix9ine szombat estéje, melyet egy Miami klubban töltött, pénzt dobálva, és Gervonta Davis bokszolóval keménykedve.

A rapper a barátnőjével és bagázsával együtt ment mulatni a floridai szórakozóhelyre, ahol a könnyűsúlyú világbajnok Davis is jelen volt. Az este egy pontján össze is találkoztak, és hamar feszült hangulat alakult ki kettőjük közt. A helyszínen készített egyik videón látható, hogy 6ix9ine egy köteg pénzzel dob meg valakit, vélhetően Davist, hogy reakciót váltson ki belőle, míg egy másik videón a klub átellenesen részéről üvöltöznek egymásnak. 69 láthatóan ideges volt, és készen állt a konfontációra, de a hangos zenétől nem hallani, hogy mit üvöltözik.

[instagram]CILe-c8guF6[/instagram]
Verekedés végül nem volt, Gervonta Davis Instagram Story-kban reagált a hétvégi történésekre. „SPICLI” – írta ki, egyértelműen 69-ra utalva, majd azzal folytatta, hogy a rapper egyszer meg lesz ütve valaki által.

Érdekes adaléka a sztorinak, hogy 69-t anno azért engedték ki hamarabb a börtönből, mert az ügyvédje szerint bent bármikor elkaphatja a koronavírust, ami életveszélyes lehet számára, mivel asztmás. Most mégis egy tömött klubban bulizik, maszk nélkül.

(Complex)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés