Kövess minket

Hiphop

Péntek 13-án érkezik Future és Lil Uzi Vert rég várt kollab projektje

Kis Plútó és Nagy Plútó ismét együtt.

Megosztva

Forrás: Rolling Stone

Számos snippet és teaser után végre hivatalos megjelenési dátumot kapott Lil Uzi Vert és Future rég várt közös projektje.

A rapperek Instagram profiljukon lengették be a kollab anyagot: mindketten egy Hype Williams által jegyzett videót posztoltak, melyben arról társalognak, hogy el kell hagyniuk a Földet, és keresniük kell egy másik, saját bolygót. Megegyezésük szerint a Plútó lesz az új planéta, majd miután ez elhangzik, felvillan a Pluto x Baby Pluto felirat (Future gyakran hivatkozik magára Plutoként, és 2012-es albumának is ez a neve – a szerk.) [instagram]CHeIyFxJuPg[/instagram]
[instagram]CHeE9SrACt0[/instagram]
Emellett kiderül az is, hogy a közös cumó holnap, azaz péntek 13-án már napvilágot is lát, az egyedüli kérdés csupán az, hogy vajon egy komplett album, vagy egy single  kerül majd ki kettejüktől. Szerencsére az előbbi opcióra több esély van, tekintve, hogy már korábban is sok, nem teljesen megalapozatlan pletyka volt arról, hogy a fent említett, videóban megjelent cím alatt fog futni a projekt, amiből DJ Esco már adott némi ízelítőt szeptemberben:

[vembed youtube=”VRHUq3Fk-OI” ]

A holnapi nap során minden egyébre fény derül, addig is hallgassuk meg a duó júliusban kiadott kislemezeit:

[vembed youtube=”GiqoknOr4z4″ ] [vembed youtube=”LVlHLDMFdU8″ ]

Frissítés: Időközben kiderült, hogy biztosan közös albumról van szó, aminek a hivatalos borítója és tracklistje is kikerült. 16 dal, nulla feltüntetett közreműködő, executive producer: DJ Esco. 

Forrás:

Forrás:

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés