Kövess minket

Bulvár

Péntek éjszaka Cardi B és Nicki Minaj vitája kisebb harcba torkollt a New York Fashion Week party-ján

Cardi B az anyaságára tett megjegyzéseket elégelte meg.

Megosztva

Forrás:

Péntek éjszaka Cardi B és Nicki Minaj vitája kisebb verekedésbe torkollt a New York Fashion Week party-ján – írja a TMZ. Mindkét rapper a Harper’s Bazaar ICONS buliján vett részt a Plaza Hotelben. A vitát állítólag Cardi lányáról, Kulture-ről szóló kommentek váltották ki.

Cardi állítólag odarontott Nicki asztalához, de a biztonságiak megállították őt. Ezután levette a cipőjét és egyszerűen Nicki felé hajította, de az nem találta el a rappert. Cardit ezután a biztonsági szolgálat kísérte ki a helyszínről. A jelenlévők csináltak is pár videót az incidensről.

Cardi később az Instagramon védte meg magát. “Megfenyegetsz más előadókat az iparágban, azt mondod nekik, hogy ha velem dolgoznak, többé nem adod őket. Hagytam, hogy mindent összehordj rólam.” – írta posztjában a rapper. “De, amikor felhozod a gyerekemet, az mindent megváltoztat!

Az összetűzés előtt már hónapok óta izzott a levegő a két előadó között. Nicki nemrég megjelent, Queen c. lemezének nyitószámában arról rappelt, hogy “eltemeti a Bardit”. Múlt hónapban a VMA-n pedig Cardi szólt oda neki, válaszolva Nicki korábbi állításaira, miszerint Cardi megvásárolta a sikerét. A Legjobb új előadónak járó díj átvétele után beszédében azt vetette oda Nickinek, hogy “Ez egy olyan dolog, amit nem lehet pénzen megvenni, ribanc”.

[twitter]https://twitter.com/IamAkademiks/status/1038267826451013633[/twitter]

[twitter]https://twitter.com/_obeyydeja/status/1038277699008188417[/twitter]

[instagram]Bnc5gMAhCbD[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés