Kövess minket

Hiphop

Pénteken érkezik 21 Savage és Metro Boomin trap klasszikusának folytatása, a Savage Mode 2

Megosztva

Forrás:

Az elmúlt hetekben elkezdtek terjedni a pletykák arról, hogy hamarosan napvilágot láthat 21 Savage és Metro Boomin trap-alapműnek és klasszikusnak számító Savage Mode című albumának folytatása.

Mint kiderült, a hír nem is volt légből kapott, mi több, az összeszokott páros maga erősítette meg a minap, hogy ténylegesen érkezik a Savage Mode 2, (amit annyira akartak már a fanok, hogy petíciót indítottak érte) és nincs is messze, ugyanis a hivatalos drop október másodikára, azaz péntekre van időzítve.

Hogy a Metro-Savage duó tovább generálja az amúgy is nagy hype-ot, kiadtak egy Gibson Hazard által rendezett trailert a nagyszabású release felvezetése gyanánt, melyet nem más narrál, mint Morgan Freeman. Zárójel: tipikus crossover, amire senki sem számított, sőt, senki sem kért, mégis mindenki elvből, megkérdőjelezhetetlenül imád.

[vembed youtube=”uAqjm1PcoSI” ] Nem meglepő módon merchandise is dukál a korong mellé, ami valljuk be őszintén, nem lesz a kedvencünk és aligha ér fel ahhoz a szinthez, amit többek közt például Travis Scott képes hozni, de biztos lesz jó néhány keményvonalas 21 rajongó, aki szívesen rokkolja majd a kardos mezpólókat és a Savage feliratos biciklisnadrágokat. 

A producer-rapper kettős egyébként nem lustálkodott az évek alatt a Savage Mode első része óta: 21 2017 júliusában adta ki Issa ALbum nevű LP-jét, majd 2018-ban a Grammy-re is jelölt i am > i was-t, mindkettőn több Metro beattel. Emellett van még egy közös anyaguk, az Offsettel kiegészült, megítélésében a Savage Mode-dal majdnem egy szinten lévő Without Warning.

Forrás:

(Pitchfork)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés