Kövess minket

Hiphop

Pénteken jelenik meg Lil Uzi Vert új albuma, a The Pink Tape

Megosztva

Lil Uzi Vert hosszas tologatás és csepegetetés után végre felfedte az Eternal Atake utáni új stúdióalbumának, a The Pink Tape címet viselő projekt megjelenési dátumát és borítóját.

A lemez június 30-án, pénteken érkezik, a cover-ön pedig a rapper látható rózsaszín, fehér és fekete színekben, mögötte az USA zászlajával.

Forrás: Pitchfork / Generation Now / Atlantic Records

Uzi a napokban frissítette a weboldalát, itt jelent meg először a holnapi dátum, majd felbukkant a borító is a közösségi médiában, 3 nappal ezelőtt pedig befutott egy 4 perces akciódús trailer (amit Uzi instán már egyenesen Pink Tape Movie-nak nevezett), amit Gibson Hazard rendezett.

A pörgős videó egyszerre élőszereplős, CGI-jal felturbózott akciófilm és anime is, vagy legalábbis az első 20-30 másodperc biztosan, ezalatt a rapper kivont karddal küzd egy szamuráj ellen, aki kitépi a homlokából a 24 milliós gyémántot, amit anno ténylegesen beültetett oda. Ezek után neonszínben úszó, pink árnyalatú dara következik, amit érdemes maguknak megnézni:

Bár tracklistet még nem tettek közzé, az XXL szerint annyi biztos, hogy a korongon sok, egyenesen több mint 20 dal lesz, ezt pedig maga az mc erősítette meg.

„Talán 24-25 új, na jó, inkább csak 24 új dal lesz rajta, mert a Just Wanna Rock-ot már úgyis mindenki hallotta.” – mondta a rapper. Való igaz, az említett dal az első-, és a holnapi megjelenést alapul véve egyben utolsó single a The Pink Tape-ről, ami azóta önálló életre kelt a neten, 102 millió megtekintést számlál YouTube-on, 429 millió lejátszás van rajta Spotify-on, a hozzá kapcsolódó tánc pedig virális trend lett.

Hatásos album rollout, lássuk meg holnap, hogy megérte-e várni a végeredményt.

(XXL)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés