Kövess minket

Hiphop

Pénzbüntetésre ítélt a bíróság egy 18 éves srácot, mert megpróbált ellopni egy repülőgépet, hogy azzal menjen kedvenc rappere, Famous Dex koncertjére

Az igazi rajongók számára nem lehet akadály a távolság.

Megosztva

Forrás:

A 18 éves, arkansasi illetőségű Zemarcius Scott tavaly július 8-án fejébe vette, hogy mindenképpen megnézi kedvenc rappere, Famous Dex chicagói fellépését, a nagy távolság leküzdéséhez azonban minimum egy repülőgépre lett volna szüksége. Mivel egy repcsi sem állt otthon a garázsban, a fiatal srác megpróbált egyet ellopni a helyi reptérről, ám szerencséjére az utolsó utáni pillanatban lekapcsolták a rendőrök.

Pedig Scott viszonylag messze jutott grandiózus terve megvalósításában: bemászott a Texarkana Regional Airport kerítésén, majd bepattant egy 44 személy szállítására alkalmas kisgépbe, elindítani viszont már nem sikerült neki, hiába nyomkodott össze minden egyes gombot a fedélzeti számítógépen. Nagyjából ekkora értek a helyszínre a yardok, akik aztán rövid távon lebeszélték a srácot a bizonytalan kimenetelű utazásról.

Scott a bíróságon elmondta, hogy több mint egy hónapja tervezgette a gép ellopását, és bár fogalma sem volt hogyan kell elindítani, vagy vezetni egy ilyen járgányt, azért mégis bízott benne, hogy összehozza a dolgot.

Nem hozta össze, viszont 1000 dollár büntetést kell fizetnie, valamint pszichológia vizsgálatra is beutalták, hátha valami gond van a „fedélzeti komputerével”.

(Dailymail)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük