Kövess minket

Bulvár

Perre megy a lány, akit állítólag azért nem engedtek be Future fellépésére, mert molett

Future tagadja, hogy ezt ő kérte volna.

Megosztva

Forrás: Instagram

Magyarázkodni kényszerült az atlantai trapper, Future, miután egy molett lányt nem engedtek be a fellépésére, és még azt megmondták neki, hogy ezt külön a zenész kérte így.

Buzzfeed cikke szerint, egy montreáli székhelyű lány, Naomie Chaput épp Miamiban volt egy fotózáson, utána szeretett volna beugrani egy klubba, ahol Future is fellépett aznap. A sztori szerint a lány publicistája beszélt a menedzsmenttel, hogy bemennének, de a Story nevű klub felelőse közölte, ne is próbálkozzanak, mivel „dagik nem jöhetnek” – és ezt külön Future kérte. A klub azt állította, hogy ha a rapper náluk lép fel, mindig ezt kéri. 

A plus size modell a közösségi oldalain kérte ki magának a megkülönböztetést, hozzátette, hogy őt nem is az zavarja, hogy nem láthatta Future fellépését, szimplán bántja, hogy kitiltanak valakit a testalkata miatt. 

[instagram]Btvqo3pBBwb[/instagram]
Future Twitteren válaszolt a vádakra, szerinte be akarják mocskolni a nevét, és ő mindent nőt egyenlően szeret.

[twitter]https://twitter.com/1future/status/1101621374962073600[/twitter]
Naomie később egy üzenetet is küldött a rappernek, amiben elmesélte, hogy ő volt az, akit nem engedtek be a klubban, mire Future azzal vágott vissza, hogy miért hazudta azt, hogy ő kérte a tiltást, mikor ez nem igaz. A lány közölte, beperli a kubbot.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés