Kövess minket

Bulvár

Perre megy Lil Wayne volt biztonsági őre, amiért a rapper állítólag gépfegyverrel fenyegette

Megosztva

Pert fontolgat az a biztonsági őr, aki még előző hónapban konfliktusba került egyik korábbi kuncsaftjával, aki nem más, mint Lil Wayne.

Az őr elmondása alapján akkor vesztek össze Weezy-vel a Hollywood Hills-i otthonában, mikor a rapper meggyanúsította azzal, hogy titokban fotókat készít róla és a házáról, a képeket pedig továbbadja a médiának. A veszekedésből hamar verekedés lett, majd miután az őr a rapper felszólítására sem távozott a házból, hanem inkább bezárkózott a mosdóba, Wayne magához ragadott egy AR-15 gépfegyvert, és azzal fenyegette meg. Ekkor már az őr is úgy érezte, hogy ideje lelépni, de ahogy kilépett a kapun, hívta a rendőröket.

A rendőrök kiérkezésekor még azt mondta az őr, hogy nem akar feljelentést tenni, de azóta meggondolta magát, és most arról beszélt a TMZ-nek, hogy be akarja perelni a rappert a bántalmazás és a halálos fenyegetés miatt. A rendőrök amúgy nem láttak külsérelmi nyomott az őrön, Lil Wayne pedig tagadja a vádakat, sőt, állítása szerint nincs is gépfegyver a tulajdonában.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés