Kövess minket

Bulvár

Perrel fenyegetőzik a nő, akit megerőszakoltak Drake és Future koncertjén

Nem kevesebb, mint 25 millió dollárt szeretne kisajtolni a rapperekből.

Megosztva

Forrás:

Egy 28 éves nő feltett szándéka, hogy pert akaszt Drake és Future nyakába, mert azok múlt augusztusi Nashville-i koncertjén egy férfi megerőszakolta őt. A különböző sajtóhírek szerint a két rappernek semmi köze a sajnálatos esethez, az áldozat mégis 25 millió dollárt szeretne kapni fájdalomdíj gyanánt, az őt ért megpróbáltatásokért.

A nő mellett a történet negatív főszereplője a 38 éves Leavy Johnson. A férfi a fellépés után azt hazudta az áldozatának, hogy jól ismeri mindkét rappert, és szívesen bemutatja őket neki. Persze, csakis a backstage-ben…

Ott viszont senkit sem találtak, pláne a két világsztárt nem. Ezután a férfi a földre lökte, majd megerőszakolta a nőt. Johnsont hónapokkal később, májusban tartóztatták le, azóta sitten ül. A nő azonban nem érné be ennyivel, szerinte Drake és Future is felelős az őt ért támadás miatt, a helyszínen dolgozókkal egyetemben, mivel tudniuk kellett volna, hogy Johnson ellen elfogatási parancs van korábbi bűncselekmények miatt, ezért perelte be őket.

A rapperek egyelőre nem nyilatkoztak az üggyel kapcsolatban.

(HipHopDX)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés