Kövess minket

Aztaa

Pert nyert az alkalmazottját rendszeresen lefingó főnök

Van valami a levegőben.

Megosztva

Forrás:

Hiába perelte be korábbi munkaadóját egy ausztrál férfi, mert a főnöke rendszeresen lefingotta (!) őt a munkahelyén, az ügyet tárgyaló bíró elutasította a keresetét. David Hingst évekig dolgozott a Construction Engineering nevezetű cégnél, ahol, elmondása szerint rengeteg megaláztatás érte. Főnöke, Greg Short fáradhatatlanul terrorizálta őt, különböző „fegyvereket” bevetve. Leginkább szavakkal taposott a lelkébe, de többször előfordult, hogy nemes egyszerűséggel lefingotta az alkalmazottat. Egy idő után Hingst már csak Mr. Büdinek hívta magában Shortot, annyiszor indított gáztámadást ellene.

Az időközben elbocsájtott alkalmazott összesen 195 millió forintnak megfelelő ausztrál dollárra perelte be a céget, mondván állandó megaláztatásban kellett töltse munkaidejét, és az elbocsájtása is szabályellenes volt. A tárgyaláson meghallgatták főnökét is, aki azonban nem emlékszik ilyen esetre, bár nem zárta ki, hogy valóban megtörténhetett.

[gif]https://cdn.sinemia.com/640×0/articles/1493410603_5903a32b74672.gif[/gif]
„Nézzék, nem emlékszem, hogy ilyet csináltam volna, de nem kizárt. Lehet előfordult párszor, de tényleg nem emlékszem rá”
– mondta saját védelmében a bíróságon, majd hozzátette, ha valóban lefingotta volna Hingst-et, akkor sem akarta ezzel megbántani őt. A galambok mellett az alkalmazott azt is sérelmezte, hogy nem hívták meg a céges rendezvényekre, a főnök pedig gyakran idiótának nevezte őt mások előtt, plusz az általa főzött kávét is állandóan leszarozta.

Annak ellenére, hogy a cég egy másik alkalmazottja fül(és orr)tanúja volt a fingásoknak, a tárgyalást vezető bírónő mégis elutasította Hingst keresetét, mondván, az így akar elégtételt venni korábbi munkaadóján, hiszen ameddig ott dolgozott, sosem hozta fel ezeket a dolgokat. Csak miután kirúgták az állásából. Az elbocsájtás pedig teljesen szabályosan történt.

Az a néhány bűzbomba meg úgysem ártott még senkinek.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés