Kövess minket

Hiphop

Pete Davidson Eminem bőrébe bújva alkotta újra a Stan klipjét

Kis extra Shady kameóval.

Megosztva

Nagyobb kihagyás után új epizóddal tért vissza a Saturday Night Live a képernyőre. Az Ozark-sztár Jason Bateman által vezényelt új részbe egy ünnepi kiadású Stan paródia is került. 

Forrás: Entertainment Weekly


A komikus újragondolás főszereplője Pete Davidson lett, aki a szőke hajú, fehér atlétás „Stu” szerepébe helyezkedve játssza el Eminemet és éli újra a Stan klipjének pillanatait. A karácsonyi időszakra időzített, manókat és a télapót is szerepeltető 4 perces sketchben Davidson többször is ír a Jason Bateman által alakított Mikulásnak, akitől mindig egy PlayStation 5-öt kér, levélben elrappelve. Ahogy múlnak a napok, úgy lesznek a Santa Claus feliratot mellére tetováló Stu levelei egyre dühösebb hangúak és fenyegetőek, ami nagy pánikot okoz a manók közt.

Az epizódban Mert miért is ne? alapon feltűnik még Elton John is, akit Bowen Yang színész alakít, megjelenik az anyukát alakító Kate McKinnon, az utolsó másodpercekben pedig maga Eminem is beköszön (igen, az igazi), csak hogy teljes legyen a show.

Alább a Stu plusz a Stan eredeti klipje: 

[twitter]https://twitter.com/nbcsnl/status/1335457082942889985[/twitter][vembed youtube=”1OJ7aW3Df5U” ][vembed youtube=”gOMhN-hfMtY” ]

Az SNL amúgy még két résszel jön idén: december 12-én Timothée Chalamet lesz a host, vendégeskedni pedig Bruce Springsteen fog az E Street Band társaságában, majd december 19-én Kristen Wiig vezeti a karácsonyi kiadást, amiben Dua Lipa fog énekelni/szerepelni.

(CoS)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés