Kövess minket

Aztaa

Pete Davidson felturbózta a biztonsági szolgálatát, miután Kanye megfenyegette az új dalában

Megosztva

„Isten megmentett annál a balesetnél, hogy most szét tudjam verni Pete Davidsont” – rappelte nemrég Kanye West a Game-mel közös „Eazy” című dalán, és most úgy tűnik Davidson komolyan is vette a fenyegetést.

A humorista és SNL alapember Radar Online információ szerint ugyanis megerősítette a biztonsági szolgálatát, igaz nem konkrétan Ye öklétől fél, hanem inkább az elvakult rajongóitól.

Pete nem aggódik Kanye miatt, viszont nagyon is aggódik a rapper gigantikus rajongótáborától. Félő, hogy valamelyik fan a dal hallatán megtámadja Davidsont, ezért bérelt fel biztonságiakat maga mellé” – mondta el a forrás az oldalnak.

Kanye amúgy azért helyezett kilátásba verést a humoristának, mert az jelenleg a feleségével, Kim Kardashiannal randizgat, igaz azt senki sem veszi komolyan, hogy a rapper valóban nekiesnek Pete-nek, ahogy tette nemrég egy aláírást kérő rajongóval.

A forrás azt is elmondta, hogy Pete igazából Kim biztonsági szolgálatával is jól érzi magát, mikor együtt vannak, de most már azokra a pillanatokra is van mellette őrző-védő szolgálat, mikor épp egyedül megy valahova.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés