Kövess minket

Film

Pharrell egy Lego-filmben meséli el az élettörténetét

Megosztva

Pharrell Williams pénteken bejelentette, hogy életrajzi filmet készít, de nem a konvencionális formában. A „Piece By Piece” című alkotás, amely a zenészből lett divattervező életét dolgozza majd fel, teljes egészében Lego animációban lesz elmesélve.

A zenészek életét feldolgozó dokukkal Dunát lehetne rekeszteni, de Williams arra törekszik, hogy valami különlegeset hozzon létre. A Universal leányvállalata, a Focus Features elárulta, hogy Morgan Neville dokumentumfilmes fogja rendezni a filmet.

Öt évvel ezelőtt Pharrell Williams azzal az ötlettel keresett meg, hogy segítsek neki elmesélni a történetét LEGO-animációval” – mondta Neville egy nyilatkozatban. „Ez egyike volt azoknak a ritka pillanatoknak, amikor egy pillanat alatt tudtam, hogy ez egy olyan projekt, amit el akarok kezdeni. Hálás vagyok partnereinknek a Focus Featuresnél és a LEGO Csoportnál, amiért hisznek az őrült küldetésünkben. Hihetetlen kreatív munkatársakból álló csapatot gyűjtöttünk össze egy új típusú film elkészítésére„.

A Piece By Piece 2024. október 11-én kerül a mozikba.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés