Kövess minket

Stílus

Pharrell elárulta a titkát, mitől néz ki 50 évesen is huszonévesnek

Megosztva

Pharrell Williams azon örök fiatal sztárok közé tartozik, akik hiába öregednek, ez valahogy nem látszik meg az arcukon. Sokan el is felejtik, hogy a zenész / producer / tervező idén áprilisban lett 50 éves, tehát egyidős mondjuk Ben Affleck-kel, mégis ezt Pharrell-nél sokkal nehezebben lehetne megmondani.

Pharrell most Vouge magazinnak fedte fel, hogy mi a wellness rutinja, mivel tartja a testét és lelkét formában.

Elmondása szerint hajnal 5-kor kel, majd jön egy kis edzés, melyben 500 darab felülés is beletartozik, aztán jön egy egyórás forró fürdő, ahol lead vagy 2 kilót. Később meditál vagy imádkozik, esetleg mindkettőt, végül „elgondolkodik az életében felmerülő, megoldásra váró problémákon” és hálát ad a sikereinek.

Pharrell rutinja tehát legalább annyira fókuszál a mentális egészségre, mint a testi egészségre. Erről egyébként már a szintén Vogue-gal készített, bőrápolási rutinját bemutató videójában is beszélt, ahol vagy hat terméket kent fel az arcára. Persze fontos kiemelni, hogy akármennyire is zen életmódra törekszik Pharrell vélhetően a szerencsés gének még ennél is nagyobb szerepet játszanak abban, hogy huszonévesnek néz ki.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés