Kövess minket

Hiphop

Piros pont célkereszt jelent meg Kodak Black testén egy klubban, gyorsan kimenekítették

Megosztva

Forrás:

Kimenekítették Kodak Blacket egy klubból, miután egy piros pont kezdett el körözni a rapper testén, és a biztonsági szolgálata jobbnak látta nem kockáztatni a frissen szabadult rapper életét.

Kodak január végén hagyhatta el a börtönt, miután a volt amerikai elnök, Donald Trump kegyelmet adott neki. Azóta beszerzett egy pár új ékszert, mely alatt nyakláncokat és grillzeket kell érteni, plusz a rapper látványosan le is fogyott.

Kodak nemrég egy floridai klubban is látogatást tett, és habár koncertnek nem igazán lehet hívni a performanszát, legalább tátogott egy kicsit saját zenéire, miközben a rajongói vele vibeoltak. A zenehallgatós performansznak viszont hirtelen vége szakadt, mikor egy piros pont kezdett el körözni a rapper testén. Azt nem tudni, hogy valaki tényleg egy fegyverrel próbált-e célozni a rapperre, esetleg egy ártatlan lézer pointerről, vagy a klubban keringő random fényről volt szó, a rapper biztonsági szolgálata rögtön lépett és elrángatták emberünket, a sleppje pedig ment utána. Kodak hirtelen nem is tudta, hogy mi történik, de egy pár másodperc múlva már hűlt helye sem volt a klubban. Fő a biztonság.

Alább a pillanatot megörökítő videó.

[instagram]CLEupulH_0u[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés