Kövess minket

Aztaa

Pizsipartikat rendeznek szerencséseknek az ausztál IKEA áruházakban

Az ottalvós eseményhez mozi és reggeli is jár.

Megosztva

Forrás:

Fullextrás ottalvós eseményeket rendeznek több ausztrál IKEA-ban – jelentette be a bútoróriás vállalat. Habár leleményes fiatalok az évek alatt többször is kihasználták már az IKEA méretét és labirintus-szerű kialakítását arra, hogy elbújjanak, majd éjszaka előmerészkedjenek egy kiadós alvásra, itt most nem erről van szó, hanem hivatalos rendezvényekről. Hasonlókat eddig csak kósza alkalmakkor rendeztek a boltokban, most viszont az egész országra kiterjesztik a programot, mely májusig fut majd.

Az élmény valóban mindenre kiterjed majd, hisz a szerencsések általuk választott ágyat, párnát, ágyneműt kapnak, majd egy altató masszázsban lehet részük, megnézhetnek ingyen egy filmet, amihez rágcsát is kapnak, már ha nem lennének tele a vacsorától, mely szintén az élmény része. Ha esetleg nem menne a szundi, egy alvásszakértő is a helyszínen lesz, aki tippeket ad a megfelelő éjszakai pihenéshez. Reggel aztán ágyba érkezik a reggeli.

A nyereményjátékra a napokban lehetett feliratkozni, pároknak, valamint családoknak (2 felnőtt és 2 gyerek maximum). Az események március 30-tól május 2-ig tartanak. Az IKEA tájékoztatása szerint így próbálják felhívni a figyelmet a színvonalas alvás szükségességére, mely nem minden ausztrálnak adatik meg. 

(news.com.au)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés