Kövess minket

Aztaa

Pizza vagy párkapcsolat?

Tessék! Ha választani kellene, akkor te melyik mellett tennéd le a voksodat? Pizza vagy párkapcsolat?

Megosztva


Egy német női magazin felméréséből kiderült, hogy a nők sokkal inkább választanák a pizzát, mint a párkapcsolatot. A random kutatást természetesen érvekkel is alátámasztották.

A pizza sosem unalmas

Egy párkapcsolat, ha a felek nem tesznek ellene, akkor idővel lapossá és unalmassá válik. De vajon a pizza? A mennyei olasz étek sosem lesz az! Mert ehetsz kicsit, nagyot, ropogósat, olasz tésztával vagy hagyományossal, sőt még a feltéteket is szabadon variálhatod! Fogyókúrát tartasz? Akkor van belőle brokkolis is!

A pizza mindig hűséges

A pizza esetében nem kell aggódnod, hogy valaki lecsapja a kezedről. Bármikor megkívánhatod, és a legfontosabb, hogy nem kell megosztanod senkivel!

A pizza nem ítél el

A pizza nem fogja a szemedre hányni, hogy miért kelsz fel hajnalok hajnalán, hogy egyél valamit. De azt sem veszi rossz néven, ha más falatokat kívánsz meg. A pizza nem féltékenykedik, mert a pizza megbízik szíved választásában.

A pizza finom

Pikánsabb vizekre evezve, a pénisszel ellentétben a pizza háromszögű formájának köszönhetően pont a szájba illeszkedik. És nem ér „meglepetés” az ízorgazmus során sem.

A pizza megvár

Csillapíthatatlan éhséget érzel és már alig bírod kivárni, hogy egyél? Ha éppen partneredre vársz, akkor nagy az esélye, hogy késik… Nos, ez a pizzára nem érvényes. Rendelheted bármikor, akár az éjszaka közepén is, sőt most már az utcán is hozzájuthatsz.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés