Kövess minket

Stílus

Pizzát szeretnék rendelni! Igenis, a repülőgép már úton van!

Két kis karibi sziget lakói Sabba és St. Eustatius, ettől a hónaptól kezdve élvezhetik pizza rendelés minden szépségét! Miért olyan nagy dolog ez? Nos, ez a két apró sziget, szinte teljesen elszigetelt a külvilágtól, így az ott lakók, eddig maximum otthon süthették kedvenc, olasz ételüket.

Megosztva

pizzaGetty Image / Istock

A helyzet azonban változott, áprilisi tréfaként, idén többször olvashattak a helyiek, az ételkiszállítás helikopteren való megoldásáról, de az álom most lett csak valóság.

A helyiek már nagyon szenvedtek pizza nélkül, ezért a Dominos sütöde nyújtott segítő szárnyakat nekik, és a szomszédos St. Maarten sziget repteréről oldja meg a kiszállítást. Felveszik a rendelést, megsütik a pizzát és a viszonylag sűrű légi forgalomnak köszönhetően, amint kész az étel, már rakják is fel a legközelebbi járatra Sabba vagy éppen St.Eustatius felé.

A repülő 15-20 perc alatt teszi meg a távot a szigetek között, a sütéssel együtt az egész procedúra kb. egy órát vesz igénybe, ha nem szól közbe az időjárás vagy nem törölnek járatokat.

A cég szóvivője elmondta, hogy a projekt sikeres, naponta több rendelés fut be hozzájuk a térségből.

A vevők is elégedettek, bár néhányan nehezményezik, hogy nem közvetlen a kiszállítás, a pizzáért ki kell menni a reptérre…

Ahogy a Brian életében is elhangzik, valakinek semmi sem jó.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés