Kövess minket

Hiphop

Playboi Carti: nem meleg vagyok, csak magamat adom

Megosztva

Playboi Carti punk attitűdje elég polarizálóvá tette őt a hiphop világban, egyesek végtelenül rajonganak a különleges hangzásáért, mások ki nem állhatják a babahangú rappert, ritkán találni középutas véleményt.

Carti különc stílusának viszont volt egy másik értelmezése is a hiphop világot mereven kezelő fanok körében, méghozzá az, hogy a rapper biztosan meleg. Ez a fajta találgatás nem csak rá jellemező, korábban Young Thug is megkapta ezt, miután mind hangzásban, mind külcsínben feszegette a hiphop egyes emberek fejében létező határait. Carti elsőként egy „New Tank” nevű dalban reagált a szexuális beállítottságára tett megjegyzésekre, egy kósza „azt hitték, hogy meleg vagyok” sorral, most pedig egy Highsnobiety interjúban ismételte el, hogy nem meleg, csak lázadó.

A rapper barátjával, a Givenchy férfirészlegének új vezetőjével, Matthew Williams-szel együtt válaszolgatott kérdésekre, Carti pedig egy ponton a stílusát övező értetlenkedéseket is helyre rakta.

Ha egyenesen hordod a keresztet, akkor én megfordítom. Ha utálod a cigit, akkor én annyira gyújtok rá, amennyire csak tudok. Én mindennel szembehelyezem magam. Nem erőltetve nyomom, hogy az emberek azt kérdezzék, mi a fene van Carti-val? Meleg? Csak trollkodik? Nem tesó, szimplán szarok bele a dolgokba. Magamat adom. Bárcsak így kezdtem volna a karrierem, de ha jobban megfigyeled az utamat, akkor már korábban is mutattam erre vonatkozó jeleket, még ha anno nem is hordtam mindig feketét” – mondta Carti az interjúban, melyből itt lehet még többet olvasni.

[instagram]CMPoD1OAaeq[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés