Kövess minket

Bulvár

Playboi Carti szeretője visszaszólt Iggy Azalea-nak

Megosztva

Forrás:

Iggy Azalea tegnap totál kifakadt Twitteren, miután megtudta, hogy Playboi Carti lemondta a családi karácsonyozást, és az idén született gyerekével való meghitt pillanatok helyett inkább az új albumát ünnepelte meg.

A dráma mögött viszont egy másik indok is meghúzódott, történetesen az, hogy Iggy azt állítja, Carti megcsalta őt a terhessége alatt egy másik nővel, akivel állítólag azóta is kavar, az ominózus albumpartin is ott volt, sőt egyszer még a takarítónőjük is rátalált, ahogy elbújt a szekrényben, nehogy lebukjanak. Iggy egy Live során beszélt minderről, és az utóbbi sztoriról egy videót is megosztott, de aztán később törölte azt.

[vembed youtube=”AVFY29iqwPU” ]A szóban forgó lány nem más, mint Brandi Marion, aki az egész felhajtás miatt névvel került be a netes köztudatba, Instagram Story-ban válaszolt a vádakra. Mint leírta, ő nem tudta, hogy Carti és Iggy még együtt vannak, májusban ismerték még egymást, ekkor már megszületett a fia, Onyx, és neki a rapper azt mondta, hogy már szakítottak. „Ha valakivel csalt téged a terhességed alatt, az nem én voltam” – írta Brandi. Továbbá azt is cáfolta, hogy ott lett volna bármiféle albumpartin, szerinte ez csak egy kitaláció, ő még a városban sem volt akkor. Marion szerint Carti meg tudja hozni a saját döntéseit, és habár ő mindig azt tanácsolta neki, hogy karácsonyozzon a családjával, arról már nem tehet, hogy a rapper végül másképp döntött.

[instagram]CJHu3mJF2dP[/instagram]
[instagram]CImHZodnJYJ[/instagram]
[instagram]CBq8-2lptL5[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés