Kövess minket

Bulvár

Polo G 24 órás fegyveres biztonsági szolgálatot állított anyja mellé, miután betörtek hozzá

Megosztva

Fegyveres betörők jelentek meg Polo G anyjának házánál, de a nő sikeresen elüldözte a bűnözőket, a rapper most 24 órás biztonsági szolgálatot bérelt fel, hogy az anyja biztonságban érezhesse magát.

Polo G anyja és egyben menedzsere, Stacia Mac egy azóta törölt Instagram posztban számolt be a történtekről. Mac megosztotta a biztonsági kamerafelvételeket, amin látszik, hogy egy álarcos betörő, fegyverrel a kezében berúgja a leírás szerint a háza pincéjének ajtaját. A poszt szerint a betőrök legalább hárman voltak, de nem jutottak sokáig, mert Mac tüzet nyitott rájuk a fegyverével, ami után elrohantak. „A családom biztonságban van, hála Istennek. Egy ilyen helyzetben kettőt tehetsz, harcolsz, vagy elrohansz. Én nem leszek áldozat a saját otthonomban!” -írta a poszthoz.

Mac 10 ezer dolláros nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki érdemi információval tud szolgálni a betörők kilétéről.

Eközben fia, Polo G, akitől amúgy a házat is kapta, 24 órás fegyveres biztonsági szolgálatot bérelt fel az anyja megsegítésére, így egy jó ideig biztosan nem mer majd senki betörni a házba.

(Complex)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés