Kövess minket

Hiphop

Pooh Shiesty-t újabb bűncselekménnyel gyanúsították meg a szövetségeik, Instagram posztjai alapján azonosították

Megosztva

Memphisi rapper, Pooh Shiesty egyre nagyobb bajban van, miután újabb bűncselekménnyel, ezúttal egy fegyveres rablással gyanúsították meg a szövetségiek.

Gucci Mane előadóját, aki a Lil Durkkel közös „Back In Blood” című slágerével dobbantott hatalmasat, három hete tartóztatták le, miután egy klubban fegyvert fogott a közönségre, amiért a nála lévő pénzkötegek felé nyúlkáltak, majd miután a biztonsági szolgálat megpróbálta kivezetni őt, Shiesty meglőtte az egyik biztonságit. A meglőtt biztiőr később visszavonta a vádakat, de az eljárás már megindult hivatalból, így Shiesty maradt börtönben, amit látszólag nehezen visel, mivel a meghallgatásán egy olyan zöld mellényt viselt, amit azok kapnak a börtönben, akik öngyilkossággal fenyegetőznek, a mellényből ugyanis nem lehet kötelet készíteni. A rapper óvadékkérelmét elutasították, így jelenleg is börtönben várja az ügye folytatását.

És a szövetségeik folytatták is a dolgokat, de nem éppen Shiesty megsegítésére. Az FBI ugyanis egy újabb bűncselekménnyel, egy fegyveres rablással gyanúsította meg a rappert. A tavaly októberi sztori szerint a rapper és a sleppje egy parkolóban találkozott két férfival, hogy füvet és sneakereket vásároljanak tőlük. A szajré érintetlenül meg is érkezett, de Shiesty nem akart fizetni, inkább elővett egy stukkert és seggbe, valamint csípőn lőtte a két férfit, majd behuppant a sportkocsijába és a társaságával együtt elhajtott. Szerencsétlenségére a lövöldözést felvette egy biztonsági kamera is, és a nagy menekülésben a helyszínen hagytak több tízezer dollárt egy Louis Vuitton táskában. Ez utóbbi okozta Shiesty vesztét, ugyanis az Instán sokszor köteg pénzekkel pózóló rapper egyik fotóján lévő dollár sorszámát összevetették az othagyott pénzek sorszámaival, és így azonosították be, hogy hozzá tartozott a táska, később pedig a lövöldözésben használt fegyvert is megtalálták nála.

A rapper tárgyalási dátumát jövő februárra tűzték ki.

(XXL)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés