Kövess minket

Hiphop

Pooh Shiesty valóra váltotta az egyik dalszövegét, börtön járt érte

Megosztva

Letartóztatták a memphisi rappert, Pooh Shiesty-t, miután egy floridai klubban lövöldözött – írja a helyi CBSMiami.

Gucci Mane kiadójának új tehetsége, aki a Lil Durkkel közös “Back In Blood” című utcaslágerével tört be a köztudatba, valójában pont ennek a dalnak az egyik szövegét (“Bitch, I got my own fire, don’t need security in the club“) váltotta valóra, melyben arról rappel, hogy nem kell neki biztonsági őr a klubban, majd ő megvédi magát a fegyverével, csak hát a valóságban a pisztollyal való hepciáskodásért sokszor börtön jár.

A rapper a King of Diamonds nevű sztriptízklubban lépett fel még május 30-án, miközben a szűk nadrágjának zsebéből több tízezer dollár lógott ki. A fellépés egy pontján kiesett egy köteg zöldhasú Shiesty nadrágjából, mire a közönség rohanva próbálta felszedni azt. Ez nagyon nem tetszett a rappernek, ezért elvette az egyik biztonsági őr fegyverét, hogy megfenyegesse a mohó bulizókat, ami viszont a klub vezetőségének nem tetszett, ezért elkezdték kivezetni Shiesty-t a helyről. Ekkor dördült el pár lövés a rapper által, lábon találva egy biztiőrt.

A rappert napokkal később, június 8-án tartóztatták le, és óvadékát először 10 ezer dollárban állapították meg, de ezt később visszavonták, mivel jelenleg is folyamatban van egy másik, fegyverrel való rablási ügye. A 21 éves Pooh Shiesty tehát jelenleg türelmesen várakozik a rácsok mögött, hogy a bíróság ismét foglalkozzon vele.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés