Kövess minket

Hiphop

Pop Smoke egyik kedvenc angol rapperének új albumán fog feltűnni a héten

Megosztva

Forrás:

Szomorú, de Pop Smoke a halála óta sikeresebb, mint valaha. A rapper debütáló “Shoot for the Stars, Aim for the Moon” lemeze a tavalyi év egyik legnagyobb sikere volt, és gyakorlatilag mindenki, aki még életében kért tőle egy verzét, az meg fogja jelentetni a közös munkát, hisz garantáltan bevonzza a hallgatókat. Az eddig is ismert volt, hogy Smoke rendszeresen együtt dolgozott UK drill producerekkel a saját zenéin, de több angol rapperrel is kollabolt, az egyik pedig hamarosan hallgatható is lesz.

Az első projekt a londoni rapper, Fredo által érkezik, aki most pénteken droppolja Money Can’t Buy Happiness című albumát, rajta egy Pop Smoke és Young Adz kollab “Burner on Deck” elnevezésű dallal. A lemezen Summer Walker is szerepel még.

[twitter]https://twitter.com/fredo/status/1353440623878152192[/twitter]
Pop Smoke amúgy egy londoni látogatása során rögzítette a verzéjét, még 2019 novemberében. A két rapper több videót is feltöltött anno Instagramra a stúdiómunkálatokról.

[twitter]https://twitter.com/theinfouk/status/1199701263233036291[/twitter]
A brooklyni MC korábban pont Fredót és Young Adz-t nevezte meg a kedvenc angol rappereinek, de Jorja Smith, Headie One, J Hus, M24, és Skepta is a kedvenc szigetországbeli előadói közt volt, és többször kihangsúlyozta, hogy számára a londoni és a New York-i szcéna nagyon hasonló.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés