Kövess minket

Hiphop

Pop Smoke mégsem kerül fel DMX posztumusz albumára, de lesz helyette Nas & JAY-Z kollab

Megosztva

Május 28-án érkezik DMX első posztumusz albuma, az „Exodus„, de egyes szerencsések még a premier előtt hallhatták a projektet egy privát online lemezhallgató esemény keretein belül. A visszajelzések pozitívak, és egy-két érdekesség is kiderült.

Az „Exodus” című lemez felvételeit DMX szerencsére még a halála előtt befejezte, így aztán a lemez vezető producerének, régi jóbarátjának, Swizz Beatz-nek már csak össze kellett rántania a rapper vízióját. X egyik utolsó interjújában felfedte, hogy a projekten olyan vendégelőadók lesznek, mint  Snoop Dogg, Lil Wayne, Bono, Alicia Keys, Usher, vagy épp Pop Smoke, de akik hallották a végleges lemezt, azok ennek kicsit ellentmondanak. Mint kiderült ugyanis a 10 számos albumra végül mégsem került fel Pop Smoke, de helyette lesz rajta egy DMX & JAY-Z & Nas kollab, mely hármas együtállás korábban még sosem jött össze. Az is kiderült továbbá, hogy Moneybagg Yo is szerepel majd a projekten.

Az első visszajelzések eközben kifejezetten pozitívak, na de ki merne leszarozni egy lemezt, miután Swizz Beatz behívja egy privát hallgatásra, az igazi kritikákra a megjelenésig érdemes várni.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés