Kövess minket

Stílus

Pop Smoke tribute pólóra állt össze a Dior és Travis Scott

Megosztva

Travis Scott ismét együtt dolgozik valakivel, és nem, most nem arra gondolunk, hogy közös dalt készít egy másik rapperrel, hanem, hogy újabb brandet írhat fel a McDonald’s, a Playstation, és a Fortnite után a kollab listájára.

La Flame ugyanis összeállt a Diorral egy fehér Pop Smoke tribute pólóra, amelyen a rapper arcképe díszeleg. Travis az Instagramján leplezte le a darabot. “YOU CANT SAY POP AND FORGET THE SMOKE. NOW U IN ALL THE STORES 4 EVER” – írta a poszthoz, utalva a 2019-es GATTI című kollab dalukra utalva. Smoke amúgy maga is nagy rajongója volt a francia luxus divatház termékeinek, nem csak hordta a ruháikat, de még az egyik leghíresebb dalát is a márkáról nevezte el.

Smoke családja eközben nagyon hálás, hogy Travis életben tartja a tavaly agyonlőtt rapper emlékét. Pop testvére, Obasi Jackson azt nyilatkozta a TMZ-nek, hogy reméli, hogy újabb darabok érkeznek a Diortól, esetleg egy egész kollekciót ledobnak, és erről édesanyja is így gondolkodik.

Pop Smoke emléke persze a zenéje által is életben van tartva, mint a héten írtuk, júliusban érkezik a rapper második posztumusz albuma.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük