Kövess minket

Hiphop

Pop Smoke véletlenül oszthatta meg Instagramon a saját lakcímét, ahol aztán agyonlőtték

Könnyen lehet, hogy leszámolás volt, és nem rablás.

Megosztva

Forrás:

Nyugodjék békében Pop Smoke, az irigység iszonyatos méreteket ölt” – posztolta Nicki Minaj a tegnap hajnalban agyonlőtt drill rapper halálhírére reagálva. Sokan nem értették, hogy pontosan mire gondolhat Nicki, hisz az első hírek alapján egy sima betöréses rablásnak indult a gyilkosságban végződő tragédia, de ahogy újabb információk kerülnek felszínre, már kicsit más fényben tűnik fel a mondat.

A TMZ ugyanis most már úgy tudja, hogy nem 2, hanem 4 maszkos fegyveres tört be Pop Smoke vélhetően bérelt Los Angeles-i otthonába, és a biztonsági kamerafelvételek szerint inkább tűnik az egész egyfajta leszámolásnak, mint rablásnak, hisz a videóanyagok szerint az elkövetők nem vittek el semmi értéket a házból, de ezt persze nem lehet egyelőre biztosan kijelenteni. Kérdés, miért voltak a helyszínen és miért ölték meg a rappert? Talán itt jöhet képbe az a bizonyos irigység.

Pop Smoke halála után többen is kihangsúlyozták, hogy a rapper saját maga posztolta ki (persze nem tudatosan) a lakcímét, méghozzá pár Insta Story-ban. A posztban Smoke épp egy csomagnyi rendelt (vagy ajándékba kapott) ruhát videózik, így vált olvashatóvá sokak számára a szállítása címe. Könnyen lehet tehát, hogy valakik ez alapján találták be azon a végzeztes szerdai hajnalon.

A rapper mindössze 20 éves volt.

He made shit to hot no cap he didn’t even know he lowkey did it to himself 🤦🏾‍♂️ R.I.P

Posted by Kashawn Small on Wednesday, February 19, 2020

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük