Kövess minket

Hiphop

Pop Smoke volt idén a legtöbbet hallgatott előadó SoundCloudon

Megosztva

Forrás:

Megosztotta a SoundCloud a „Playback” elnevezésű évösszegzését, ahol a platform legpopulárisabb előadóit, dalait, remixeit, és mixeit sorolják fel a 2020-as évből. Habár a platform a „SoundCloud rap” szcéna tavaly kezdődött hanyatlásával már korántsem a feltörekvő rapperek Mekkája, azért még így is a hiphop előadók kerültek a csúcsra.

A leghallgatottabb előadó 191,5 millió streammel, az idén elhunyt Pop Smoke lett, akinek sajnos a feltölései nem elérhetőek minden országban, így Magyarországon sem. Smoke-ot közel 425 ezren követik a platformon.

[vembed youtube=”oorVWW9ywG0″ ]A leghallgatottabb dal Lil MoseyBlueberry Faygo” című slágere volt, mely gyakorlatilag a hivatalos megjelenése előtt is hatalmasat ment az interneten. Mosey 14 évesen töltötte fel az első trekkjét SoundCloudra, az azóta eltelt négy évben pedig szépen lassan halad felfelé a ranglétrán. Blueberry Faygo című dalát 54 millióan hallgatták meg SoundCloudon, de mivel itthon ez sem érhető el, álljon itt helyette a szám klipje.

[vembed youtube=”V_jHc_n0p9c” ]Az év remixe képzeletbeli díját NLE Choppa viheti haza, aki Lil Baby “Emotionally Scarred” dalát dolgozta át. Több mint 8 millióan hallgatták meg ezt a verziót.

Végül itt van az év DJ mixe, amit RL Grime szállított az évente jelentkező trap-halloween sorozatával, ami idén a kilencedik epizódjához ért. 600 ezres hallgatási számot tudhat magáénak, és több mint 5500-an megosztották.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük