Keresés

Alicia Keys úgy énekel, mint ezelőtt még soha!

Fiji- 2016.05.06. 10:00
Alicia Keys új dallal lepte meg rajongóit, melynek hangzásvilága olyan, mint amilyen, ezelőtt még sosem volt. A soul díva 2012-ben roppant sikeres volt, azonban azt követő számai nem váltak slágerekké. Vajon az amerikai r&b énekesnő az In Common című szám segítségével szakít a béklyókkal?
Forrás: Getty / Europress

Alicia Keys legfrissebb szerzeménye, az In Common, már klip nélkül hallgatható. Természetesen most is előtérbe kerül a soul díva afrobeat beütése, mely az r&b énekesnő markáns védjegye. A felvétel készítésénél közreműködött a tehetséges producer, Illangelo, aki a The Weeknd-del való munkája miatt vált felkapottá.

Az In Common című szám az énekesnő készülőben lévő – szám szerint hatodik – albumán kap majd helyet, melyet az énekesnő élőben május 7-én ad elő a Saturday Night Live show-ban. Alicia Keys mostanában nem unatkozik, már javában készül a Bajnokok Ligájára, melyen szintén megcsillogtatja énektudását. Úgy néz ki, hogy lassan minden adott a sikeréhez. Múlt hónapban a Hallelujah című számával kedveskedett a rajongóknak, azonban azt, hogy felkerül-e az albumra, még nem lehet tudni.

Egyelőre még az sem világos, hogy mikor jelenik meg az album, de a pletykák szerint ez a nyár Alicia Keys nyara lesz.


Hozzszlsok

rdekes lehet