Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Pop
  • Exkluzív: a VIVA-n debütál a Wellhello vadonatúj videoklipje

Exkluzív: a VIVA-n debütál a Wellhello vadonatúj videoklipje

Offmedia- 2015.12.05. 10:10

Exkluzív klippremierrel érkezik a VIVA, hiszen ma debütál a Wellhello Késő már című új videója, ami egész hétvégén kizárólag csak a csatornán látható. Kíváncsi vagy, honnan indult és milyen út vezetett a Wellhello sikeréhez? Most hétvégén mindent megtudhatsz a Wellhello múltjáról és jelenéről, ha a VIVA-ra tapadsz. Hazánk egyik legmenőbb duója szombaton és vasárnap elárasztja a zenecsatornát. 


Kíváncsi vagy, honnan indult és milyen út vezetett a Wellhello sikeréhez? Nézd hétvégén a VIVA-t, ahol bemutatják Fluor Tomi és Diaz útját egészen a kezdetektől, ráadásként pedig exkluzív klippremierrel is érkeznek a fiúk a Késő már című számhoz. Az új klippel kapcsolatban Tomi elmesélte, nagyon büszke rá, mert cseppet sem megszokott látványt nyújt majd a hazai zenei piacon.

„Az ember egyre jobb klipekről álmodozik, nézi a külföldi csatornákat és elképzeli, hogyan lehetne hasonló színvonalú videókat csinálni. A Késő már hatalmas előrelépés az eddigiekhez képest, nagyon menő volt látni, hogy a filmes kamionok sorakoznak a helyszín előtt és hatalmas stáb, rengeteg ember dolgozik azon, hogy tényleg ütős legyen. Kicsit le is válik a hazai klipekről, sokkal művészibb, és olyan részleteket is elrejtettünk benne, amit ha valaki felfedez, valami pluszt ad neki” – árulta el az előadó, aki a Wellhello hétvége után egy másik csatornán életében először nekivetkőzve is megmutatja magát: hétfőn a Comedy Central Készhelyzet című műsorában egy szál törölközőben és elmaradhatatlan baseball sapkájában mutatkozik majd egy bizarr szituban.


Addig is érkezik a Tomi és Diaz csúcsra vezető útját bemutató Wellhello hétvége a VIVA-n, ahol látható lesz az egész estés Fluor mozifilm, saját pályájukról válogatnak a srácok meghatározó klipeket, és jönnek a Megálló legjobb pillanatai is, hiszen Fluor és Diaz voltak a műsor e heti vendégei. 11 év után pedig először lesz látható a VIVA kínálatában Fluor legelső klipje, amelyet mindössze 16 évesen készített. A rajongók így összehasonlíthatják majd, Fluor honnan hova fejlődött, hiszen az új Wellhello-dalhoz készített videó egész hétvégén semmilyen más fórumon nem lesz látható.

Fluor és Diaz emellett beszélnek a klip hátteréről, és egyéb érdekességeket is elárulnak, hiszen a Bekérdezel című műsorban is ők lesznek a vendégek. Ezen kívül a nézők megismerhetik a fiúk kedvenc klipjeit is, ahogy a top hip-hop számaikat is felkonferálják a Base-ben. A Tízpróbában pedig egymásnak feszülnek, hogy kiderüljön, ki miben erősebb. A nézők eközben a VIVA-párbajban a Twitteren szavazhatnak arra, szerintük ki a jobb arc.

a Wellhello hétvége programja:

Szombat:

09:00 Bekérdezel a Wellhelloval

10:00 Fluor Film

11:30 Út a csúcsra – Fluor

12:00 Best of Megálló Wellhello és Halott Pénz különkiadás

14:00 VIP lista Wellhello

16:00 Tízpróba Wellhello

17:00 Út a csúcsra – Diaz (ezután lesz közvetlenül a klippremier)

09:00 Bekérdezel a Wellhelloval

17:30 VIVA Párbaj – Diaz vs. Fluor

18:00 VIVA Chart Show

21:00 Fluor Film

Ha lemaradnál, vasárnap pótolhatsz:

13:00 Vip lista - Wellhello

16:00 VIVA Párbaj – Fluor vs. Diaz

17:00 Tízpróba Wellhello

18:00 Fluor Film

19:30 Út a csúcsra – Diaz

20:00 VIVA Chart Show

Ezek mellett érdemes a VIVA oldalát is figyelni, hiszen extra Wellhello tartalmakkal készülnek ezen a héten. Minden ami elnöki és egy exkluzív klippremier – Wellhello hétvége december 5-én és 6-án a VIVA műsorán!

Szombat délután 17:25-kor Wellhello klippremier! ;)

Szerző: VIVA, 2015. december 4.

Hozzászólások

Érdekes lehet