Keresés

Menő a magyar!

Offmedia- 2015.12.17. 12:52
Slágergyanús számokat nemcsak a külföldi zenekarok tudnak szerezni, hanem a hazai előadók is. És még milyen előadóink vannak...
Talán senkinek sem kell bemutatni a Halott Pénzt, akik fülbemászóbbnál fülbemászóbb dalokkal lepnek meg minket. A banda Darabokra törted a szívem című számát december elején mutatta be, de már több mint egy millióan látták, amely lássuk be, hazai viszonylatban nem is olyan rossz. A dal Bergendy – Darabokra törted a szívem című számának átdolgozása, és az igazán fiatalos klipet Fűrész Zsolt készítette.

Napjaink egyik legnépszerűbb magyar formációja a Wellhello. Cirka egy hete ők is bemutatták legújabb klipjüket, melyet a Késő már című dalhoz készítettek. Az elnöki csapat, Fluor és Diaz nevéhez már több sláger is köthető, például az Apuveddmeg. A Wellhello egyértelműen megmutatja, hogy ki a jampi. Hashtag yolo!

A kedves ByeAlex sem maradhat le a listánkról. Az előadó Slepp-pel készített egy igazán ütős számot. A szerelmes dallal ByeAlex nem nyúlt mellé, a korrekt szövegnek és a fülbemászó dallamnak köszönhetően biztosan sokak kedvence lesz majd. És aki nem tudná, annak eláruljuk, hogy a híres Avason forgatták.

A fesztiválszezonra még várni kell, de a nyár illatát eszünkbe juttathatja a Punnany Massif Vendéglátós című száma.

A The Biebers feat Mc Kemon számára viszonylag még kevesen kattintottak a Youtube-on. Ám a Love How It Tastes még tartogathat számunkra meglepetéseket.


Hozzászólások

Érdekes lehet