Keresés

Újabb klippel jelentkezett Zayn Malik!

Fiji- 2016.03.01. 00:42
Zayn Malik újabb klipet osztott meg, melyet az It’s You című számhoz készített. A szerzeményt az iTuneson kínálta, ahol az érdeklődők már most megrendelhetik az új albumot. A Mind Of Mine című lemez várhatóan március 25-én hódítja majd meg a zenei piacot.
Forrás: Getty/Europress

Zayn nagyon szereti a szép nőket, ezért a produkcióhoz az amerikai színésznőt. Nicola Pelzt-et kérte fel. A fekete-fehér filmet Ryan Hope rendezte, aki az angol énekesen kívül több előadóval dolgozott már együtt, többek között Sam Smith-szel, illetve az elektronikus duó, a Disclosure, munkáját is segítette. A dalhoz egy szerelmes történet dukált, azonban nem a rózsaszín ködről van szó, hanem a fájdalmas szakításról.


Zain Javadd ’Zayn’ Malik egy népszerű fiúbandának köszönhetően vált ismertté, akikkel cirka 5 évet húzott le. A One Direction nemcsak megalapozta zenei karrierjét, hanem együtt több albumot is kiadtak: Up All Night (2011), Take Me Home (2012), Midnight Memories (2013) és a Four (2014). A banda feloszlása után Zayn az RCA-val írt alá.

Hozzászólások

Érdekes lehet