Kövess minket

Pop

Popmámorban úszik Sia!

Sia végre kiadta a már jó előre beharangozott albumát, a This is Acting-et.

Megosztva

Az ausztrál énekesnő lemezére tizennégy felvétel került fel. Többek olyan számok is megtalálhatók rajta, melyeket Sia eredetileg másoknak – pl. Rihannának vagy Adele-nek – szánt.


Sia az új album megjelenése előtt nagyon jószívű volt, hiszen körülbelül a dalok felét már megosztotta a rajongókkal. Pár számnak – Unstoppable, Alive, Bird Set Free, One Million Bullets, Cheap Thrills, Reaper és a Broken Glass – köszönhetően ízelítőt adott az új album világából. Ezeken kívül maradt öt olyan szám, illetve a deluxe kiadásban még kettő, melyet eddig nem lehetett hallani.

Az ausztrál énekesnő az album által végre leleplezi önmagát. Nemcsak egy erőteljes élményt kínál, hanem saját perspektívájából énekel. Az Unstoppable vagy a Cheap Thrills számok, melyeket eredetileg Katy Perry-nek és Rihannának szánt, markánsan magukban hordozzák Sia jellegzetes tónusait. Az ausztrál énekesnő energiájával és stílusával több, mint különleges. Ez az album, pedig nem más, mint egy érdekes pop kísérletsorozat, melynek talajára lépve csak találgathatjuk, hogy az egyes szerzemények eredetileg kinek lett szánva.

[vembed youtube=”KrT_0J6m6y8″ ]

A This Is Acting tracklistje:

1. Bird Set Free
2. Alive
3. One Million Bullets
4. Move Your Body
5. Unstoppable
6. Cheap Thrills
7. Reaper
8. House On Fire
9. Footprints
10. Sweet Design
11. Broken Glass
12. Space Between

A deluxe kiadás bónuszai:

13. First Fighting A Sandstorm
14. Summer Rain

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés